Nowe Przepisy

Indeks

Klikając na nazwę produktu/grupy potraw,  zostaniesz przeniesiony/ona na przepisy z nim w składzie

A
Agrest
Amoniak
Ananas - świeży lub z puszki
Anyż
Arbuz
Aronia
Awokado

B
Babki - Wypieki Ciasta
Bagietka
Bakalie
Bakłażan
Banany
Bazylia
Beza
Bez glutenu
Biała kiełbasa
Biała rzodkiew
Bigos
Biszkopty
Boczek
Botwinka
Bób
Brokuł
Brzoskwinie
Budyń
Bułki
Buraki

3 komentarze :

  1. Dzień dobry, bardzo często korzystam z Pani przepisów,bo są najbardziej sprawdzone i smaczne. Cieszę się i dziękuję, że Pani jest.
    chciałabym zapytać o pączki-robiłam w tłusty czwartek, z Pani przepisu, wyszły dobre, tylko moje pączki nie miały obwódki wokół i ciasto po uformowaniu paczka rozklejało się. Czy mogłaby Pani podpowiedzieć co mogło być tego przyczyną? co zrobiłam żle? edyta25-1986Qo2.pl-to mój adres mailowy. pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Może zbyt delikatnie Pani je formowała i dlatego się rozklejały, ciasto drożdżowe można mocno ugniatać i nic mu się nie stanie, a więc proponuję następnym razem mocniej turlać i powinno być dobrze, kwestia wprawy.
      A powodem braku obrączek, może pączki za mało wyrosły przed smażeniem.
      Pozdrawiam serdecznie ♥

      Usuń
  2. Dzień dobry, robiłam z Pani przepisu pączki. Wyszły jak najbardziej smaczne, tylko chyba ja gdzieś popełniłam błąd. Pączki nie miały białej obwódki i po uformowaniu pączka ciasto w niektórych miejscach odklejało się. Czy mogłaby Pani może podpowiedzieć co zrobiłam żle?

    OdpowiedzUsuń

 
Copyright © 2014 Uwaga Babcia Gotuje.