tag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post7218507155798369002..comments2024-03-26T16:36:52.878+01:00Comments on Uwaga Babcia Gotuje: Chleb z Kaszy Jęczmiennej na Pamięć i Koncentrację – CHLEB NA PAMIĘĆ/KONCENTRACJĘ-IRL. BabciaEwahttp://www.blogger.com/profile/04576983808677505991noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-80151716525000424132013-10-19T23:57:01.837+02:002013-10-19T23:57:01.837+02:00CHLEB NA PAMIĘĆ/KONCENTRACJĘ-IRL, JEST W CHWI...CHLEB NA PAMIĘĆ/KONCENTRACJĘ-IRL, JEST W CHWILI OBECNEJ NAJBARDZIEJ WARTOŚCIOWYM PRODUKTEM ŻYWIENIOWYM DLA CZŁOWIEKA NA PLANECIE ZIEMIA:<br />75% Energii (niskie węglowodany), antyotyłościowy (bardzo syci), antycukrzycowy (poziom cukru do 22% wzrostu). W całych swoich dziejach ludzkość (7 mld), nie stworzyła dotąd tak wartościowego i biologicznie wzorcowego produktu żywieniowego. <br /><br />CHLEB NA PAMIĘĆ/KONCENTRACJĘ-IRL, MOŻNA PAKOWAĆ PRÓŻNIOWO:<br />Np. po 3 szt. jest on wówczas przydatny do spożycia przez ponad 1 rok. Energię biologiczną w ilości ok. 75% stanowią tzw. NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU. Na turystyczne wycieczki, trasy, dalekie wyjazdy czyli: logiczna, zdrowotna konieczność. Również akcje pomocy humanitarnej. <br /><br />OKRUSZKI !! DODAJEMY DO WSZELKICH POSIŁKÓW:<br />Każdy chleb wg opracowań IRL KRAKÓW tj. upieczone mini chlebki, mielimy (mikser) uzyskując tzw. okruszki czyli produkt biologicznie wzorcowy w praktycznej do spożycia formie. Rozdrobniony chleb jest naturalnym źródłem energii dla człowieka i powinien stanowić podstawowy składnik każdego posiłku / 24h. Nasz organizm pozyskuje o 30% więcej energii, niż po spożyciu ugotowanego ryżu, co stanowi zwiększenie energetycznych możliwości życiowych dla wszystkich komórek, a w szczególności komórek nerwowych naszego mózgu. Układ immunologiczny otrzymuje dodatkową energię do walki z bakteriami, wirusami, także z komórkami nowotworowymi wzmacniając szanse obronne organizmu (dużo większa energia dla białych krwinek układu odpornościowego). <br /><br />PRZEPIS, zamieszczony jest na stronie internetowej; ***** <br />Skrót adresu strony w Internecie: INSTYTUTIRL.<br />KiBAhttps://www.blogger.com/profile/08478491579265309149noreply@blogger.com