tag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post2130938173778924761..comments2024-03-26T16:36:52.878+01:00Comments on Uwaga Babcia Gotuje: Chleb Domowy Pszenny z ZiołamiBabciaEwahttp://www.blogger.com/profile/04576983808677505991noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-15234937060941083802017-01-14T17:16:10.969+01:002017-01-14T17:16:10.969+01:00MąkiMąkiBabciaEwahttps://www.blogger.com/profile/04576983808677505991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-81820559153020689132017-01-07T22:12:48.092+01:002017-01-07T22:12:48.092+01:00Witam jak ciasto jest lepkie to trzeba dac mąki cz...Witam jak ciasto jest lepkie to trzeba dac mąki czy płynu np. Mleka więcejAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-54185742557504040622016-12-09T11:17:48.290+01:002016-12-09T11:17:48.290+01:00Tak można, na każdym opakowaniu drożdży suchych pi...Tak można, na każdym opakowaniu drożdży suchych pisze na jaką ilość mąki jest, najczęściej 7-8 g na 500 g mąki pszennej.<br />Pozdrawiam serdecznie ♥BabciaEwahttps://www.blogger.com/profile/04576983808677505991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-54548788838332645052016-12-07T12:57:31.588+01:002016-12-07T12:57:31.588+01:00Czy zamiast świeżych mogę dać drożdże w proszku i ...Czy zamiast świeżych mogę dać drożdże w proszku i w jakiej proporcji wtedy? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-86563178226721433922015-03-19T14:25:21.636+01:002015-03-19T14:25:21.636+01:00Piekłam bez termoobiegu, ogrzewanie góra dół. Prze...Piekłam bez termoobiegu, ogrzewanie góra dół. Przepraszam że nie było tej informacji ale to moje pierwsze wpisy. Będę musiała poprawić i nagrać nowy filmik:)<br />Pozdrawiam serdecznie BabciaEwahttps://www.blogger.com/profile/04576983808677505991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-58456500694109514962015-03-19T13:21:03.471+01:002015-03-19T13:21:03.471+01:00pieczemy na termoobiegu czy góra/dół?
pieczemy na termoobiegu czy góra/dół?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-89636220517211861062014-10-28T14:36:26.827+01:002014-10-28T14:36:26.827+01:00Tak można zamrozić . Najlepiej wcześniej podzielić...Tak można zamrozić . Najlepiej wcześniej podzielić chleb na porcje następnie włożyć do woreczka lub owinąć folią spożywczą i włożyć do zamrażalnika . Po wyjęciu wyjąć z opakowania i poczekać aż się rozmrozi lub włożyć do kuchenki mikrofalowej i go podgrzać lub piekarnika . BabciaEwahttps://www.blogger.com/profile/04576983808677505991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-69962062025720575232014-10-26T11:21:09.993+01:002014-10-26T11:21:09.993+01:00Czy taki chleb można zamrozić? Jeśli tak, to jak n...Czy taki chleb można zamrozić? Jeśli tak, to jak najlepiej to zrobić? Do czego go włożyć?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2355199243646657927.post-55828252464784550372013-05-24T19:34:11.220+02:002013-05-24T19:34:11.220+02:00Chleb jak puch!
Pięknie wyrósł, lubię bardzo taki...Chleb jak puch! <br />Pięknie wyrósł, lubię bardzo takie szybkie wypieki.<br />Ja nastawiłam dziś chleb na zakwasie, będę cieszyć podniebienie dopiero jutro.SMAKOWE KUBKIhttps://www.blogger.com/profile/05868636172772218887noreply@blogger.com